May 13, 2020

Review zwangerschapsshoot en New born. 

Een beetje spannend vonden we het wel; de zwangerschapsshoot. Ons zoontje Noud vindt die grote camera's normaal maar eng en ook mijn partner Math vindt het niet zo leuk om op de foto te staan. Maar wat is het een leuke dag ge...

May 29, 2019

We werden door Gera gefotografeerd tijdens een loveshoot en konden zo al kennismaken met haar werkwijze voordat ze ons fotografeert tijdens onze grote dag. We vonden het allebei een erg leuke ervaring! 

Gera is spontaan en enthousiast en weet je op je gemak te...

November 10, 2018

Ons eerste trouwjubileum was compleet met onze fantastische middag met Gera samen. De fotoshoot was heel gezellig èn vertrouwd. Wat hebben we heerlijk kunnen lachen. We kunnen weer genieten van nieuwe foto’s. Een jaar verder en nog steeds gelukkig!

Wil je meer foto's zi...

November 9, 2018

Wow wat was het fijn om Gera op onze bruiloft als fotograaf te hebben. Haar enthousiasme en rust op spannende momenten. En dan een reportage, in een woord ge-wel-dig. Het brengt ons helemaal terug naar het gevoel van onze dag. Mooi om te zien dat de dag vol met emoties...

July 11, 2018

Begin dit jaar waren Patrick en Esther de gelukkige winnaars van een loveshoot. Ik had deze verloot omdat ik het leuk vond om een cadeautje uit te delen en omdat ik een nieuwe manier van werken, genaamd 'Moment Design' wilde uitproberen.

'Moment Design' is een mani...

June 28, 2018

We hebben als gezin een fotoshoot gedaan bij Gera.

Ze neemt een relaxte sfeer mee en stelt je op je gemak.

Door de vragen die ze stelt is iedereen erbij betrokken en

kwamen we ontspannen op de foto.

De foto's vinden we prachtig, ze zijn heel natuurlijk en spontaan!

Gera is...

June 15, 2018

We hebben een hele leuke familieshoot gehad met Gera.

Ze deed dit op een hele mooie en ontspannen manier. Hierdoor voelde het heel ongedwongen en zelfs de kinderen vonden het leuk om te doen.

De verschillende creatieve ideeën die ze had waren ook erg leuk

En het resultaat...

May 13, 2018

Twee weken geleden was ik op een zonnige zondagmiddag samen met deze familie in het Stadspark in Maastricht. Ter gelegenheid van de 60e verjaardag van de vader/opa van deze familie was mij gevraagd om ze samen op de foto te zetten. 'De boom' was tijdens de fotoshoot ee...

March 30, 2018

Gister was ik op bezoek bij Marlou van Visagie-Marlou. Zij is een ervaren visagiste en heeft vorig jaar een kleine 70 bruiden opgemaakt voor hun grote dag.

Marlou en ik zijn elkaar vorig jaar een paar keer tegengekomen op een bruiloft; zij zorgde voor de bruidsmake-up e...

March 15, 2018

Deze vraag krijg ik regelmatig de laatste tijd. En ja, dat doe ik maar wel op een wat andere manier dan soms gebruikelijk. Daar wil ik graag iets over vertellen. 

Mijn stijl van fotograferen kenmerkt zich door spontane, natuurlijke beelden waarbij ik de interactie...

Please reload

Recent Posts

May 13, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Gera's Pic's Photography.  Foto's mogen niet zonder toestemming worden gebruikt.