top of page

Klanten & Reviews

Op deze pagina zie je met welke ondernemingen ik samen werk en lees je ervaringen van mijn klanten.

Review van Familie Hendriks
 

Het is al weer een poosje geleden, maar wij wilden toch nog graag een review op je site zetten.

Wij zijn namelijk enorm blij met de foto's die je van ons gemaakt hebt.

Het is elke keer weer een feest om naar de foto's te kijken. Je hebt precies onze wensen begrepen.

Wij hadden, zoals je weet, een paar ideeën waarmee het maar afwachten was of deze gingen lukken.
Het resultaat is nog mooier dan wij hadden gehoopt!

Wij vonden het van te voren wel een beetje spannend, maar door jou werkwijze was het heel gezellig.

Je was geweldig met de kinderen en had hele goede ideeën.

Enorm bedankt!!!

 

Veel liefs,

Familie Hendriks 

 

 

Review van Tamara Dammers

Al een tijdje geleden was ik geïnspireerd geraakt door de prachtige gezinsfoto’s  gemaakt door Gera.

Met name de speelsheid en de achtergrond van de natuur sprak me zeer aan, heerlijk ongedwongen en spontaan.  

Aangezien het al een hele tijd geleden was dat we professionele gezinsfoto’s hadden gemaakt, alweer  12 jaar geleden, vond ik het nu wel heel erg tijd worden voor een nieuwe fotoshoot. Ik besloot met Gera contact op te nemen, maar zoals altijd vliegen de weken zo snel voorbij dat het er niet van kwam een concrete afspraak te maken.

Voor de kerstdagen begon het toch te kriebelen, wat zou het leuk zijn om voor die tijd nog een fotoshoot te  laten maken en deze cadeau te geven aan met name onze ouders.   

Ik besloot Gera te mailen met de vraag of dit nog in haar agenda paste. En ja het lukte op een de zondagmiddag voor de kerst. De locatie werd de Rode Beek in Brunssum. Ondanks mijn vraagtekens die ik er eerst over had over de locatie, i.v.m. het tijdstip in het jaar, liet ik me overhalen door Gera en ging ik uit van haar expertise.    

Zondag 15.00 uur was het zover, we troffen elkaar op de parkeerplaats van de Rode Beek. De leuke middag kon beginnen, het leek wel een gezinsuitje en dan samen met Gera en haar fotocamera.

We hebben genoten van de fotoshoot en de gezellige en ontspannen sfeer. Gera wist op een zeer ongedwongen en prettige manier ons alle vijf op de foto te krijgen ieder in zijn/ haar eigenheid. Naast de instructie van Gera vanuit haar expertise, hebben we heel veel met elkaar gelachen en een zeer plezierige middag gehad.

En dan wacht je vol spanning het resultaat af van de foto’s. Gera liet er geen gras over heen groeien en al heel snel had ik de foto’s in mijn mailbox.  Wat leuk om ons als gezin samen op een foto te zien, heerlijk in de natuur. Als moeder was ik helemaal trots. Ik bedankte mijn gezin dat ze dit samen met elkaar voor met name mij wilde doen. Dank voor Gera voor haar prettige, ongedwongen en spontane aanpak in deze en haar professionaliteit.

 

Trots op het mooie resultaat, hebben we diverse foto’s gedeeld op facebook en aan onze familie  en vrienden laten zien. We hebben hierop zo’n lieve en mooie reacties gekregen. Menigeen heeft een foto gemaakt van het visitekaartje van Gera. Als je het ons vraagt……”ZEER ZEKER EEN AANRADER”

 

             

Review van DEE Styling

Drie woorden die bij mij naar boven komen als ik aan Gera en Gera’s Pics denk: professionaliteit, vriendelijkheid en technische fotografe. 

 

Ik ben sinds kort voor mijzelf begonnen als make-upartist en was in mijn opstartfase opzoek naar een fotograaf die mij wilde helpen bij het maken van een bruidsportfolio.

Want make-up kan ik, maar foto’s… Dat is een ander verhaal. 

 

Dus oproep geplaatst op Facebook “opzoek naar fotograaf”, waar ik helaas niet veel reacties op had gekregen. En toen… op de valreep kwam Gera, mijn reddende engel. Zij wilde mij graag helpen bij de bruidsshoot, even gegoogled en wat vond ik haar foto’s prachtig. Mooie heldere foto’s waar je echt de schoonheid in terug zag! Ik werd er heel enthousiast van.

 

Op de grote dag zijn we met de vier bruiden en Gera naar het Emmapark in Brunssum gegaan. Gera was de dag van te voren al even naar het Emmapark gegaan om te inventariseren of zij kon werken met deze locatie. En dat kon ze! De bruiden zijn vriendinnen van mij, die mij graag wilden helpen. Geen “echte” modellen dus die precies weten hoe ze moeten staan en kijken. Gera wist de dames goed op hun gemak te stellen, dacht met mij mee over de poses en plekjes en was heel vriendelijk. Vooral die vriendelijkheid vonden “mijn” bruidjes erg fijn. Hierdoor voelden zij zich al snel comfortabel voor de camera. 

 

Een paar dagen erna ontving ik de foto’s.. WAUW. Ik was er echt heel erg blij mee. Hele mooie technische foto’s waar wederom de schoonheid van mijn vier (sowieso prachtige) vriendinnen heel goed tot uiting kwam. Voor mij was het vooral belangrijk dat de make-up van de dames goed naar voren kwam, en ook dit was het geval! 

 

Dus je kan wel stellen dat ik heel erg blij was met de last minute reactie van Gera. Ik hoop dat wij in de toekomst vaker samen mogen werken.

 

Dominique Castelijn van Poolen

DEE Styling (www.dee-styling.nl)

Review van Versie Twee
Gera is een fotograaf waarbij je je gelijk op je gemak voelt. En dat zie je terug in het resultaat. Voor onze website maakte ze foto's. Wij zijn heel blij met het resultaat! Bedankt voor het vertalen van onze ideeën in beeld.
Jan-Pieter en Linda Bovendorp
www.versietwee.nl

 

 

"Het leek wel een gezinsuitje en dan samen met Gera en haar fotocamera"

"Vooral de vriendelijkheid vonden      'mijn' bruidjes erg fijn.    Hierdoor voelden zij zich al snel  Comfortabel voor de camera."

"Bedankt voor het vertalen van

  onze ideeën in beeld"

"Wij vonden het van te voren wel een

  beetje spannend, maar door jou

  werkwijze was het heel gezellig."

Review van Rene en Ioana
 

In een winkel zagen we het visitekaartje en een boekje liggen van Gera's Pic's. Al langer speelden mijn vrouw en ik met het idee om eens een mooie fotoshoot te laten maken. We kwamen erachter dat we de afgelopen jaren wel foto’s van elkaar hadden genomen maar samen bijna nooit op de foto stonden. Ook in verband met een aanstaande noodzakelijke medische ingreep waarin het gelaat van mij (Rene) zou veranderen wilden wij een shoot voor de operatie en een shoot na de ingreep maken.

Na een mailtje en een telefoontje, waarin we ons idee uitlegde aan Gera planden we deze op de fotoshoot op zaterdagmiddag 9 april op de Brunssummerheide. En warempel hoe slecht het weer ook is tot op

heden, die dag scheen volop de zon en was het een prachtige dag om foto’s te schieten.

We gingen een kopje koffie drinken waar de wensen nog eens werden doorgenomen. Gera had natuurlijk ook zelf prachtige ideeën en locaties voorhanden. Het gesprek liep zo vlot dat we het idee

hadden dat we Gera al lange tijd kenden, en haar volop in haar werk en ideeën vertrouwden. De hele sessie verliep zeer ontspannen, wij waren zeer ontspannen, geen schroom, geen “gemaaktheid”, gewoon jezelf zijn en heel nieuwsgierig zijn naar het resultaat. En we mogen zeggen, het resultaat mag er zijn. Super. Gera wij verheugen ons al op de volgende sessie, maar het duurt nog even voordat ik weer toonbaar ben.

Bedankt voor deze middag en de superfotos’s.

Ioana en Rene Schaepkens.

"wij waren zeer ontspannen,

  geen schroom, geen 'gemaaktheid'

  gewoon jezelf zijn."

Review van Yara

 

“Gera zette mij 'per ongeluk' op foto toen ik bezig was met een opdracht. Hier kwamen mooie foto's uit maar deze mochten niet zomaar gepubliceerd worden gezien er cliënten opstonden. Dus ik ging ik met haar in gesprek over eventuele mogelijkheden voor een flyer. Ze had veel leuke ideeën en ik had veel eigen inbreng. Ik wilde graag mooie foto's voor op mijn flyer en website. Dus spraken we op een avond af op de hei om samen met een vriendin foto's te laten maken. Yara kon helemaal haar zelf zijn en opgaan in haar spel. Gera maakte mooie, spontane foto's. Niks was haar te veel, of ze nu moest staan of zitten in het hoge gras, het was geen probleem. Het was een heerlijke avond. We konden van elkaars kwaliteiten genieten. Bij Gera kan je jezelf zijn en niks is te gek. En de resultaten zijn prachtig. Dus voor een mooie herinnering (als moment) en de foto's die er uit ontstaan ga je naar Gera's Pic's!”

Madelief Corsius, Clown Yara

www.clownyara.nl

 

"Bij Gera kan je jezelf zijn

  en niks is te gek."

Ondernemingen en klanten
bottom of page