top of page
  • Foto van schrijverGera Schoonens

'Wij waren zeer ontspannen, geen schroom, geen “gemaaktheid”, gewoon jezelf zijn'


In een winkel zagen we het visitekaartje en een boekje liggen van Gera's Pic's. Al langer speelden mijn vrouw en ik met het idee om eens een mooie fotoshoot te laten maken. We kwamen erachter dat we de afgelopen jaren wel foto’s van elkaar hadden genomen maar samen bijna nooit op de foto stonden. Ook in verband met een aanstaande noodzakelijke medische ingreep waarin het gelaat van mij (Rene) zou veranderen wilden wij een shoot voor de operatie en een shoot na de ingreep maken.

Na een mailtje en een telefoontje, waarin we ons idee uitlegde aan Gera planden we deze op de fotoshoot op zaterdagmiddag 9 april op de Brunssummerheide. En warempel hoe slecht het weer ook is tot op

heden, die dag scheen volop de zon en was het een prachtige dag om foto’s te schieten.

We gingen een kopje koffie drinken waar de wensen nog eens werden doorgenomen. Gera had natuurlijk ook zelf prachtige ideeën en locaties voorhanden. Het gesprek liep zo vlot dat we het idee

hadden dat we Gera al lange tijd kenden, en haar volop in haar werk en ideeën vertrouwden. De hele sessie verliep zeer ontspannen, wij waren zeer ontspannen, geen schroom, geen “gemaaktheid”, gewoon jezelf zijn en heel nieuwsgierig zijn naar het resultaat. En we mogen zeggen, het resultaat mag er zijn. Super. Gera wij verheugen ons al op de volgende sessie, maar het duurt nog even voordat ik weer toonbaar ben.

Bedankt voor deze middag en de superfotos’s.

18 weergaven0 opmerkingen
bottom of page