top of page
  • Foto van schrijverGera Schoonens

'Bij Gera kan je jezelf zijn en niks is te gek.'


Gera zette mij 'per ongeluk' op foto toen ik bezig was met een opdracht. Hier kwamen mooie foto's uit maar deze mochten niet zomaar gepubliceerd worden gezien er cliënten opstonden. Dus ik ging ik met haar in gesprek over eventuele mogelijkheden voor een flyer. Ze had veel leuke ideeën en ik had veel eigen inbreng. Ik wilde graag mooie foto's voor op mijn flyer en website. Dus spraken we op een avond af op de hei om samen met een vriendin foto's te laten maken. Yara kon helemaal haar zelf zijn en opgaan in haar spel. Gera maakte mooie, spontane foto's. Niks was haar te veel, of ze nu moest staan of zitten in het hoge gras, het was geen probleem. Het was een heerlijke avond. We konden van elkaars kwaliteiten genieten. Bij Gera kan je jezelf zijn en niks is te gek. En de resultaten zijn prachtig. Dus voor een mooie herinnering (als moment) en de foto's die er uit ontstaan ga je naar Gera's Pic's!

www.clownyara.nl

19 weergaven0 opmerkingen
bottom of page