top of page
  • Foto van schrijverGera Schoonens

Mooie ontmoeting


Het was op de Brunssumerheide, een van mijn favoriete plekjes dicht bij huis. Samen liepen we tussen de takken door, om bij de bloesem te komen, af en toe een beetje in de modder dabberen (ja voor mooie plaatjes moet je soms van de geeigende paden af ;).

Afgelopen maand werd ik gebeld door dit echtpaar. Ze wilden graag samen portretfoto's laten maken. Ze hadden mijn portfolio gezien en de stijl van mijn fotoshoots had hun aangesproken en zo waren ze bij mij terecht gekomen.

Wat ik zo bijzonder en leuk vond aan deze shoot was dat we binnen een paar minuten, terwijl we van te voren vreemden voor elkaar waren, leuke gesprekken hadden, elkaar een beetje leerden kennen en zo een hele ontspannen fotoshoot samen beleefden. En die ontspanning is ook terug te zien op de foto's! Wat leuk om zo weer nieuwe mooie mensen te ontmoeten en zo even samen op te trekken en waardevolle foto's te mogen maken.

29 weergaven0 opmerkingen
bottom of page