top of page
  • Foto van schrijverGera Schoonens

'Vooral die vriendelijkheid vonden “mijn” bruidjes erg fijn. Hierdoor voelden zij zich al snel c


Drie woorden die bij mij naar boven komen als ik aan Gera en Gera’s Pics denk: professionaliteit, vriendelijkheid en technische fotografe.

Ik ben sinds kort voor mijzelf begonnen als make-upartist en was in mijn opstartfase opzoek naar een fotograaf die mij wilde helpen bij het maken van een bruidsportfolio.

Want make-up kan ik, maar foto’s… Dat is een ander verhaal.

Dus oproep geplaatst op Facebook “opzoek naar fotograaf”, waar ik helaas niet veel reacties op had gekregen. En toen… op de valreep kwam Gera, mijn reddende engel. Zij wilde mij graag helpen bij de bruidsshoot, even gegoogled en wat vond ik haar foto’s prachtig. Mooie heldere foto’s waar je echt de schoonheid in terug zag! Ik werd er heel enthousiast van.

Op de grote dag zijn we met de vier bruiden en Gera naar het Emmapark in Brunssum gegaan. Gera was de dag van te voren al even naar het Emmapark gegaan om te inventariseren of zij kon werken met deze locatie. En dat kon ze! De bruiden zijn vriendinnen van mij, die mij graag wilden helpen. Geen “echte” modellen dus die precies weten hoe ze moeten staan en kijken. Gera wist de dames goed op hun gemak te stellen, dacht met mij mee over de poses en plekjes en was heel vriendelijk. Vooral die vriendelijkheid vonden “mijn” bruidjes erg fijn. Hierdoor voelden zij zich al snel comfortabel voor de camera.

Een paar dagen erna ontving ik de foto’s.. WAUW. Ik was er echt heel erg blij mee. Hele mooie technische foto’s waar wederom de schoonheid van mijn vier (sowieso prachtige) vriendinnen heel goed tot uiting kwam. Voor mij was het vooral belangrijk dat de make-up van de dames goed naar voren kwam, en ook dit was het geval!

Dus je kan wel stellen dat ik heel erg blij was met de last minute reactie van Gera. Ik hoop dat wij in de toekomst vaker samen mogen werken.

Dominique Castelijn van Poolen

DEE Styling (www.dee-styling.nl)

23 weergaven0 opmerkingen
bottom of page