top of page
  • Foto van schrijverGera Schoonens

Een grote glimlach...


Op de valreep voor de kerst heb ik afgelopen weekend een familyshoot gedaan. We moesten samen even een beetje door de modder baggeren voordat we op onze bestemming aankwamen maar dat was de moeite dubbel en dwars waard! Een van de meiden van dit gezin had al wat poseer ervaring en kwam zelf ook met een paar goede ideeën. Dat vind ik altijd leuk, want zo wordt het ook echt iets wat bij dit gezin past en dat maakt elke fotoshoot ook weer anders. Bij het bewerken van de foto's zit ik altijd weer even terug in de emotie van het moment van de shoot en dat was deze keer een grote glimlach, jullie zijn zo leuk samen!

Wil je meer foto's van deze shoot zien? Klik dan op de foto hieronder!

240 weergaven0 opmerkingen
bottom of page