top of page
  • Foto van schrijverGera Schoonens

'Het leek wel een gezinsuitje en dan samen met Gera en haar fotocamera'


Al een tijdje geleden was ik geïnspireerd geraakt door de prachtige gezinsfoto’s gemaakt door Gera.Met name de speelsheid en de achtergrond van de natuur sprak me zeer aan, heerlijk ongedwongen en spontaan.

Aangezien het al een hele tijd geleden was dat we professionele gezinsfoto’s hadden gemaakt, alweer 12 jaar geleden, vond ik het nu wel heel erg tijd worden voor een nieuwe fotoshoot. Ik besloot met Gera contact op te nemen, maar zoals altijd vliegen de weken zo snel voorbij dat het er niet van kwam een concrete afspraak te maken.

Voor de kerstdagen begon het toch te kriebelen, wat zou het leuk zijn om voor die tijd nog een fotoshoot te laten maken en deze cadeau te geven aan met name onze ouders.

Ik besloot Gera te mailen met de vraag of dit nog in haar agenda paste. En ja het lukte op een de zondagmiddag voor de kerst. De locatie werd de Rode Beek in Brunssum. Ondanks mijn vraagtekens die ik er eerst over had over de locatie, i.v.m. het tijdstip in het jaar, liet ik me overhalen door Gera en ging ik uit van haar expertise.

Zondag 15.00 uur was het zover, we troffen elkaar op de parkeerplaats van de Rode Beek. De leuke middag kon beginnen.

Het leek wel een gezinsuitje en dan samen met Gera en haar fotocamera. We hebben genoten van de fotoshoot en de gezellige en ontspannen sfeer. Gera wist op een zeer ongedwongen en prettige manier ons alle vijf op de foto te krijgen ieder in zijn/ haar eigenheid. Naast de instructie van Gera vanuit haar expertise, hebben we heel veel met elkaar gelachen en een zeer plezierige middag gehad.

En dan wacht je vol spanning het resultaat af van de foto’s. Gera liet er geen gras over heen groeien en al heel snel had ik de foto’s in mijn mailbox. Wat leuk om ons als gezin samen op een foto te zien, heerlijk in de natuur. Als moeder was ik helemaal trots. Ik bedankte mijn gezin dat ze dit samen met elkaar voor met name mij wilde doen. Dank voor Gera voor haar prettige, ongedwongen en spontane aanpak in deze en haar professionaliteit.

Trots op het mooie resultaat, hebben we diverse foto’s gedeeld op facebook en aan onze familie en vrienden laten zien. We hebben hierop zo’n lieve en mooie reacties gekregen. Menigeen heeft een foto gemaakt van het visitekaartje van Gera. Als je het ons vraagt……”ZEER ZEKER EEN AANRADER”

26 weergaven0 opmerkingen
bottom of page