top of page
  • Foto van schrijverGera Schoonens

Wat blijft als de grote dag voorbij is...


Ik wacht met spanning af....Ik weet dat binnenkort een album geleverd wordt wat ik mocht maken voor een bruidspaar. En dan komt het moment dat de postbode aanbelt, ik pak de doos aan en en maak 'm gauw open. Ik pak het zorgvuldig ingepakte album uit en bewonder het mooie album eerst van de buitenkant, prachtige afwerking, luxe uitstraling, mooie details...en dan sla ik het album open, en sla de stevige pagina's een voor een om en zie en bewonder de mooie beelden...ik voel weer de emotie van die dag en bekijk met een grote glimlach pagina voor pagina. Mijn fotografieleraar zei vaker: een foto komt pas echt tot z'n recht als hij afgedrukt is. En dat ben ik helemaal met hem eens!!!

Uiteindelijk is het album wat je overhoud als de grote dag voorbij is, een tastbare, grote meerwaarde voor het bruidspaar. Voor mij is het de kroon op m'n werk als fotograaf als ik zo'n mooi album kan gaan afleveren aan het bruidspaar!

Een van de mogelijkheden is dit mooie album met cover en box gemaakt van hout, afgewerkt met leer.

Ben je nieuwsgierig naar meer mogelijkheden of op zoek naar een huwelijksfotograaf? Neem gerust contact met mij op via het contactformulier!

https://www.geraspics.nl/contact

115 weergaven0 opmerkingen
bottom of page