top of page
  • Foto van schrijverGera Schoonens

'De gevoelens heb jij zo mooi vast weten te leggen'


14 Juli 2017 een dag om te vieren dat we 12,5 jaar getrouwd zijn en om te vieren hoe trots en dankbaar we zijn voor het gezin wat we met ons drietjes vormen. En de gevoelens van liefde, dankbaarheid, vrolijkheid en trots heb jij zo mooi vast weten te leggen. We voelden ons meteen vanaf het begin enorm op ons gemak en het was niet moeilijk om gewoon lekker onszelf te kunnen zijn. het was een heel fijn gevoel te merken dat je alle tijd nam en dat is terug te zien in de mooie foto's die we mochten ontvangen. Met ontzettend goed gevoel kijken wij dan ook terug naar een voor ons liefdevol moment en dankzij jou foto's kunnen we dit moment blijven herbeleven. Lieve Gera dankjewel......Marcel Miranda en Tijs

(Klik op de foto's en bekijk meer foto's van deze fotoshoot, de 1e linkt door naar de loveshoot, de tweede naar de familyshoot, want eigenlijk waren het 2 shoots in één :)

#Review

120 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page