top of page
  • Foto van schrijverGera Schoonens

'Als de tranen in je ogen schieten bij het zien van de foto's zegt dat wel genoeg.'


Gera luistert heel goed naar je wensen voor de dag wat je wilt.

Als fotografe was zij op de bruiloft heel veel aan mijn zijde als bruid. Dat is fijn. Zij is een lieve persoonlijkheid en zij geeft rust en met haar aanwezigheid is zij een steun gedurende de hele dag. Tevens ook ontzettend ijverig. Zij werkt keihard om de mooiste foto's urenlang te schieten. Bij de fotoreportage kregen wij van haar vaak enthousiast de complimenten tussendoor die een mooie boost gaf aan ons zelfvertrouwen dat poseren ook nòg leuker maakt.

Ook met de gasten heeft zij een hele fijne omgang.

Na de trouwdag blijkt ook, van iedere gast een foto, ze mist niks en niemand. Dat merk je wel bij het eindresultaat; een prachtige foto presentatie met onze eigen muziek. Als de tranen in je ogen schieten bij het zien van de foto's zegt dat wel genoeg. Ze heeft 'ons moment' vastgelegd zodat we kunnen blijven genieten van die speciale dag.

Klik op de foto voor een selectie van foto's van de prachtige bruiloft van Sriani & Mike

305 weergaven0 opmerkingen
bottom of page