top of page
  • Foto van schrijverGera Schoonens

'A picture is worth a thousand words'


Afgelopen week heb ik heel persoonlijk ervaren wat de waarde is van foto's. Mijn schoonvader is ruim een week geleden overleden na een lange periode van ziekte. Voor de herinneringsdienst ben ik op zoek gegaan naar foto's van hem. Van langer geleden, maar ook van recentere tijden. Het was zo waardevol om de foto's weer terug te zien en het maakte verhalen en herinneringen van verschillende familieleden weer levend.

Toen mijn schoonvader 65 is geworden heb ik mijn schoonvader met mijn kinderen gefotografeerd. Zijn kleinkinderen waren alles voor hem en dat zie je terug op de foto's, een waardevolle herinnering... En daar laat ik het bij, want 'a picture is worth a thousand words...'

215 weergaven0 opmerkingen
bottom of page