top of page
  • Foto van schrijverGera Schoonens

Wat gebeurt er met mijn make-up als ik huil op mijn trouwdag???


Gister was ik op bezoek bij Marlou van Visagie-Marlou. Zij is een ervaren visagiste en heeft vorig jaar een kleine 70 bruiden opgemaakt voor hun grote dag.

Marlou en ik zijn elkaar vorig jaar een paar keer tegengekomen op een bruiloft; zij zorgde voor de bruidsmake-up en het bruidskapsel en ik was als bruiloftsfotograaf aanwezig om een reportage te maken.

Wat mij opviel aan Marlou is dat ze heel ontspannen en rustig te werk gaat en goed luistert naar de wensen van de bruid. Ook helpt ze mee waar nodig bijvoorbeeld bij het aantrekken van de jurk en verzorgt ze ook de visagie en kapsels van de gasten als dat gewenst is.

Ik vroeg haar hoe dat nu zit met de make-up op je bruiloft als je gaat huilen, en soms gebeurt dat al net nadat de make-up is opgebracht zoals op onderstaande foto ;)

Marlou verteld dat ze werkt met primers als onderlaag, zowel op het gezicht maar ook onder de oogschaduw en de lippenstift. Daarnaast gebruikt ze goed kwalitatieve waterproof producten die goed tegen tranen kunnen. Als tip gaf ze dat het belangrijk is nooit te wrijven maar altijd te deppen om de tranen weg te halen. Dan blijft de make-up gewoon in tact en ontstaan er geen strepen of vegen.

Dus je kunt je tranen rustig laten rollen op je bruiloft, net als Maxima op haar bruiloft!

Wil je meer weten over Visagie Marlou? Neem dan een kijkje op haar site: www.visagie-marlou.nl

#Blog #Huwelijk #Bruiloft #Trouwreportage #Visagie #Limburg

83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page