top of page
  • Foto van schrijverGera Schoonens

Family Tree

Bijgewerkt op: 14 okt. 2019


Twee weken geleden was ik op een zonnige zondagmiddag samen met deze familie in het Stadspark in Maastricht. Ter gelegenheid van de 60e verjaardag van de vader/opa van deze familie was mij gevraagd om ze samen op de foto te zetten. 'De boom' was tijdens de fotoshoot een bijzonder plekje. Toen ik de foto zag van de hele familie onder deze mooie boom zag moest ik denken aan deze quote:

'Family, like branches on a tree we all grow in different directions yet our roots remain as one'.

Mooi om te zien hoe ook deze 'boom' weer verder groeit en 'vertakt'.

Met een nieuw klein takje nog in wording :)

Lieve familie, ik vond het heel gezellig om zo met jullie even op te trekken en jullie een beetje meer te mogen leren kennen!

Wil je meer foto's zien van deze shoot? Klik dan op de foto.


409 weergaven0 opmerkingen
bottom of page