top of page
  • Foto van schrijverGera Schoonens

'Nooit gedacht dat wij zo mooi op de foto konden staan'


Begin dit jaar waren Patrick en Esther de gelukkige winnaars van een loveshoot. Ik had deze verloot omdat ik het leuk vond om een cadeautje uit te delen en omdat ik een nieuwe manier van werken, genaamd 'Moment Design' wilde uitproberen.

'Moment Design' is een manier van fotograferen waarbij relaties op een unieke manier in beeld gebracht worden. Het is een techniek om echte, authentieke emoties vast te leggen in plaats van een ‘say cheese' smile. Tijdens de loveshoot ga je op deze manier ervaren wat echt belangrijk voor je is, wat jullie voor elkaar betekenen. Het gaat dus om jullie en jullie liefde.

Esther was gelijk helemaal enthousiast en Patrick....wat minder. 'Ik plak niet op foto's,' zei hij. Hij legde uit dat hij eigenlijk nooit zo op foto's staat zoals hij echt is.

Ik heb mijn manier van werken een beetje uitgelegd en uiteindelijk wilde hij het wel proberen. Het was zijn 'cadeau' aan Esther om mee te doen en zo toonde hij zijn liefde aan haar bij voorbaat al!

Van te voren had ik Esther en Patrick gevraagd wat vragen te beantwoorden over elkaar en deze heb ik gebruikt tijdens de shoot. Het was heel mooi om te zien dat gaande weg Patrick en Esther steeds meer ontspanden en mij regelmatig vergaten omdat ze zo in elkaar op gingen.

Op het einde van de shoot hebben we geluisterd naar 'hun liedje' en dat was een heel mooi moment...er waren toen geen woorden meer nodig...

Esther liet me later weten:

'Dat Patrick dit nummer, dat ik 16 jaar geleden uitkoos om de kerk mee uit te lopen, op zou geven als 'ons liedje' had ik niet gedacht. Wat een geweldige verrassing toen jij juist dit liedje gebruikte tijdens de love shoot. Nooit gedacht dat wij zo mooi op de foto konden staan. Bedankt Gera voor je fijne manier van werken waardoor deze foto mocht ontstaan!'

Heel bijzonder om zo even een inkijkje te krijgen in de relatie van Esther en Patrick en te zien wat liefde tussen twee mensen doet!

Patrick schreef mij na de fotoshoot:

'Heel erg bedankt voor de fotoshoot ik vind de foto's geweldig geworden en we zijn er beide erg blij mee. Ik vind jou werkwijze zeer prettige en rust gevend. Uitermate tevreden met de foto's.'

En ook Esther reageerde enthousiast:

'Alle lof voor jou dat je Patrick na 16 jaar eindelijk zover kreeg dat hij met een grote glimlach kwam vertellen toen hij de foto's had gezien dat hij 'toch best wel goed plakt op de foto'

Bedankt Patrick en Esther voor jullie vertrouwen, ik vond het erg leuk om deze shoot te doen samen met jullie!

Als je op de foto klikt, kun je meer foto's bekijken van deze fotoshoot.

73 weergaven0 opmerkingen
bottom of page