top of page
  • Foto van schrijverGera Schoonens

'Op momenten hadden we niet eens meer door dat Gera er was en we met een fotoshoot bezig waren!&


We werden door Gera gefotografeerd tijdens een loveshoot en konden zo al kennismaken met haar werkwijze voordat ze ons fotografeert tijdens onze grote dag. We vonden het allebei een erg leuke ervaring!

Gera is spontaan en enthousiast en weet je op je gemak te stellen. De zenuwen zijn zo weg en alles loopt eigenlijk heel soepel en natuurlijk. We hebben erg gelachen. Op momenten hadden we niet eens meer door dat Gera er was en we met een fotoshoot bezig waren! De communicatie verliep ook soepel en we waren ontzettend blij met het resultaat! Hele mooie foto’s die goed weerspiegelen hoeveel lol we samen hebben.

Lieve Gera, heel erg bedankt!

Wil je meer foto's zien van deze loveshoot, klik dan op de foto.

61 weergaven0 opmerkingen
bottom of page