top of page
  • Foto van schrijverGera Schoonens

'Zodra er een camera verschijnt voel ik me zo opgelaten'

Een poosje geleden ging ik met dit leuke gezin de hei op om foto's te maken. Mariska schreef hierover deze review:


Foto's, niet mijn ding, zodra er een camera verschijnt voel ik me zo opgelaten dat ik er altijd met een gemaakt lachje of een rare blik op sta.

Toch wilde ik graag een mooie foto van ons gezin om in de kamer te hangen, zo een die uit een boekje zou kunnen komen, met vrolijke schone kinderen en lachende knappe ouders. We gingen het avontuur aan met Gera, met haar ontwapenende openheid wist ze ons allemaal in no time op ons gemak te krijgen. Zelfs onze zoon die net iets pittiger is en behoorlijk tegen kan werken. De kinderen mochten voor en achter de camera kijken. Het was ontspannen en gezellig en nu mogen we terug kijken op een enorm leuke ervaring en een hele lading prachtige foto's waar ik echt trots op ben, bedankt Gera!


Klik op de foto voor meer foto's van deze familyshoot


38 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page